Vzkazy od draků

Vzkazy od draků

Anotace: ....

dívá se do mraků

má němá holčička

ocasy od draků

líbaj' ji na víčka

 

"chyť se těch fáborů

vezmou tě nahoru!"

ne, jenom tiše stojí...

 

dívá se do mraků

němá a smířená

ač plyne ve strachu

je rok jak vteřina

co na krepu se třepetá

otře se o tvář, odlétá...

 

dívá se do mraků

čas kape jako rtuť

"máš vzkazy od draků

- no tak se pro ně rmuť!

 

a čekej na vítr hořkosladký

má lásko zapomenutá

uzavře dveře, zamkne kladky

a tvůj drak zas s ním odlétá"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor RyxiraAmyGinger, 22.11.2013
Přečteno 302x
Tipy 6
Poslední tipující: Robin Marnolli, Isquieasuus, poeta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Celkem příjemná věc. Po delší odmlce:-)

23.11.2013 15:16:50 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí