Chladnou zemí

Chladnou zemí

Anotace: sny, které nelze překročit

Chladnou zemí
kráčet a ignorovat zvuk
praskající lebky

Mlha či dávivý smog?
Kráčet a neotáčet se
za bezmocí
Srdce skáče ve svém koši
až jednou jej prorazí
chcípne do pěti vteřin

Chladnou zemí
napospas vlastním snům
které nelze překročit

Autor Satha, 23.11.2013
Přečteno 334x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, Petbab, maliska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pokud se nedají překročit tak to nejsou sny...

25.11.2013 09:18:05 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí