..jen to že smíme..

..jen to že smíme..

Anotace: ..opět jedna z těch "kýmsi" nadiktovaných..

Sbírka: ..mimoděk..

jen to že smíme..že nám je dovoleno
ten smysl dává..nač být tu mužem..ženou
jen to že smíme..že nám je dovoleno
rodí tu chvíli..jež zve se posvěcenou

jen to že smíme..že nám je shůry dáno
směr cesty značí..a ostatní jde stranou
jen to že smíme..že nám je shůry dáno
plodí ten zázrak..Amen a Požehnáno

jen to že smíme..že nám je poskytnuto
netlačí nohu..která má botu zutou..
jen to že smíme..že nám je poskytnuto
dává tu možnost..přijmout co nabídnuto
Autor šuměnka, 23.01.2007
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je dva ... toužení těla zhojí
... přijímáním ... pod obojí ...

23.01.2007 19:16:00 | HarryHH

dnes som nadiktoval sekretárke tri listy
Som vraj najlepčí diktátor v podniku

23.01.2007 14:43:00 | Luboško

Aj ja mám tú možnosť,
že čo-to smiem?
Lebo ak nie,
aj tak všetko zjem!

23.01.2007 14:15:00 | džemo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí