Vlce

Vlce

Anotace: Vlce Polož si hlavu a usínej v tichu jeden sen nech si zdát o vlku s vločkou na čenichu...

Vlce

Polož si hlavu a usínej v tichu
jeden sen nech si zdát
o vlku s vločkou na čenichu
co nikdy už nechce spát

Na cestě tápe a pomalu chápe
z kožichu lítaj netopýři
nevinnou kořist drží teď v drápech
a další noc už neprohýří

Utíká nocí k bažinám smutku
v očích dvě propasti z temnoty
vidíš mu krásně až do žaludku
nejí a nespí,….jako ty

Polož si hlavu a usínej
následuj jeho stopy
neboj se nic a vzpomínej
vlci se jen tak neutopí
Autor jonys, 25.11.2013
Přečteno 234x
Tipy 3
Poslední tipující: hanele m., melebele
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí