Podmanivost hnědozelených očí

Podmanivost hnědozelených očí

Anotace: Jsou krásné, jsou teplé, jsou věrné... A jsou jen moje. Ale lichotky jsou tak plané a prázdné, když víte, co je cílem toho veškerého divadla...

Oči…

Velké, hnědozelené a s teplem,

které hřeje.

Chtěl by ses v nich koupat

Vstupuješ nevědomky do chrámu beznaděje.

 

Podléháš jejich kouzlu

a lichotíš tak jako každý,

kdo se v nich zračí…

Pár sladkých slov o kráse

a ty si myslíš, že to všechno stačí…

 

Ale byl mi dán rozum

A tak tě úsměvem lámu jako třísku…

V tu dobu vidíš, že ty oči mají zvláštní jiskru…

Řada bílých zubů v úsměvu ,

co je třešinkou na dortu sladce vypadající tváře.

Muži zbytečně klamou,

jenže já nehledám lháře….

 

To teplo, které je láká je totiž lásky čistý květ.

Nevyspím se s žádným

jen pro pár laciných lichotek.

Autor melebele, 26.11.2013
Přečteno 361x
Tipy 2
Poslední tipující: Isquieasuus, CoT
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí