Nenávist

Nenávist

Anotace: Nenávist ale i milování

Konečně jsem poznala, co jsi zač,
došlo mi, že nejsi ten správný hráč,
podvody a lži k tvé hře patří,
klamat lidi kolem sebe se ti daří.

Nechápu lidi, co s tebou čas maří,
na každou svini se voda vaří,
jednou vyjde slunce a s ní i pravda,
každý tebou začne pohrdat.

Možná tě pořád miluju ale i nenávidím,
svině jako ty, že života klidím,
nemá smysl se kvůli tobě trápit,
jednou se začneš bát a zatahovat drápy.

Nenávist sílí, stejně jako já,
přestávám se tvých řečí bát,
jsi ubožák a nemůžu ti věřit,
čas s tebou nebudu dál mařit.

Už se mi hnusí tvoje tvář,
už nevidím nad tebou svatozář,
jsi ďábel, žádný anděl,
anděl, co jednou zkameněl.
Autor kami-51, 26.11.2013
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Naivný človek, nediv sa tak
Nepoznala si beznadej, či strach?
V tomto svete never nikomu
Inak sama vstúpiš do hrobu.

Vraj láska ha! pocit to síce krásny..
ale častokrát hmlistý a nejasný
ako by si nevedela že démoni sú v každom s nás
verím že aj ty spoznáš toho svojho..
RAZ :)

26.11.2013 18:12:39 | WhiteRayne

:))

26.11.2013 18:19:37 | kami-51

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí