Advent

Advent

Anotace: ...motto adventu..

Barborku dej si do vázy
na stůl věnec adventní
nechej vstoupit do svoji oázy
lásku a pohodu vánoční

na adventním věnečku
stojí čtyři svíce
jehličí hlídá prosbičku
by láska našla srdce

pojmenuj si všechny svíce
nejtajnějším přáním
s láskou ruku v ruce
o adventu první zažni

až pak všechny budou plát
zadívej se v plamen
světelný majestát
dá stínům v duši amen
Autor vodnař, 28.11.2013
Přečteno 407x
Tipy 2
Poslední tipující: floreciente
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí