sľuby a lži

sľuby a lži

Anotace: uvidíme ako nás les rozdelí

les temný a pomstychtiví
skrýva tajomstvo
to ty nikdy nenájdeš
iba láska tvoja

srdce máš čierne ako ocidian
do pekiel sa jednou nohou vezieš
no ona drží ťa
ale keď vkročí do temnôt lesa
ty zatratený budeš

až pokým pre teba nepríde
prisahá ti vernosť no ty neveríš
a zradu cítiš
daj si pozor láska svetla

nech ťa les nepohltí
a srdce zanechá ti
prosím spln sľub daný
ja do pekiel nemôžem
Autor Darken Salem Jesus, 01.12.2013
Přečteno 321x
Tipy 1
Poslední tipující: CoT
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí