Čas láme zvyk

Čas láme zvyk

Anotace: Láme,neláme, opravuje..

Dlaněmi maluji zlatý střed
Kouřová clona rozbijí zeď
Cesta se otevírá vpřed

Na srdci tahy
S úsměvem za zády
Slovník emocí v hrnku kávy
S překvapením na půl roku

S obdivem perlových kroků
Uvnitř nepočítáš čísla
Hledáš..(tichou holku)

Za zrcadlem nové světlo
Origami které se rádo tvaruje
Svoboda mezi rty spaluje

Konce které nefrustrují cit
Čas který láme zvyk
S lampionem přání mezi dveřmi

Vlasy přehazuješ až k nebi
Počítáš osud
Házet rubikovu kostku a nepřestávat věřit..
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 05.12.2013
Přečteno 320x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mě padla mozaika...

11.11.2015 12:03:53 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí