Blázen přes palubu

Blázen přes palubu

Anotace: Když nemůžu usnout pluju po řece myšlenek vodopády na obzoru vnímám smích i brek...

Když nemůžu usnout
pluju po řece myšlenek
vodopády na obzoru
vnímám smích i brek
přichází a odchází
rychle jako šnek
pak mě přes palubu hází
na lodi nezbyl ani flek

Utápim se v jiném světě
ten kolem mě teprv kvete
tady jsem zas chvíli dítě
voják ve svý rotě
čerstvě nerozený kotě
vylovil mě budík, tak zas příště
Autor T35M3N5K1, 07.12.2013
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí