Posel

Posel

Anotace: Báseň, kterou už nějaký ten měsíc schovávám v sešitě...

Něco se víří
ve vzduchu.
Už není štěstí,
neber ho za ruku.

Popel a prach,
ztracená víra.
Zoufalý strach,
do srdce díra.

Žalostný zpěv,
nekvete květ.
Na rukou krev,
upadá svět.

Naléhavý pláč,
měsíce zář.
Děravý plášť,
pořád se ptáš.

Něco přijde
a ty to víš.
Nic nepřejde,
pocitů se nezbavíš.

Jsi sama,
kdo mračno vidí.
Schovaná
před zraky lidí.

Hluboké tóny varhan,
na okno usedá havran.
Potom se vzduchem rozlétne,
roznese zprávy nepěkné.
Autor Georgina Weird, 08.12.2013
Přečteno 290x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

varhany mají něco do sebe...

09.12.2013 23:20:37 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí