Můj svět

Můj svět

Mluvím samé nesmysly,
spletená jsou slova.
,,Dobře si to rozmysli'',
říkáte mi oba.

Nikdy nepocítím ten pocit klidnosti,
který některé z Vás postihuje.
Ten pocit radosti,
to slovo radosti to vystuhuje.

Nejistá jsem sama sebou,
něco si myslím,
ale nic neřeknu.
Znám sebe celou.
Autor Dušekteráztroskotává, 23.01.2007
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Báseň zajímavá, ale DEJ SI POZOR NA PŘEKLEPY, kazí dojmovou stránku!

29.01.2007 22:15:00 | Christien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí