Chci žít v lepším světě

Chci žít v lepším světě

Anotace: prosím komentujte. nevím co dělat, rodiče proti mě stým že rád jezdím na snowboardu... lásku mám ale neříká mi miluji tě .... :'(

Proč mě to napadá,
Že mrtví radši chci být,
Nikdo nic mi nedá,
S někým rád žít,

Bez lásky a štěstí,
Život můj nemá cenu,
Smutek a zklamaní,
Pořád a pořád prožívat budu,

Radši nežít,
V tomto světě plný smutku,
Už nechci žít,
Kamarádů plno, ale lásky nula,

Objetí mi chybí,
Lásku chci mít,
Hledat mám jí,
Když nebaví mě žít ?

Co dělat ???
Autor March, 23.01.2007
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smutňoučký ale krásný,dáváš do toho hodně citu,nádhera

10.07.2007 22:41:00 | Aluna

nj :)co rict, snad jen zit ma cenu!

23.01.2007 19:20:00 | Dreamer.max

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí