=Holky,vdolky

=Holky,vdolky

Anotace: to nebo to...obojí je dobré...

 

Někdo to rád horké

–(°o°)–

 Někdo má rád holky

 jiný zase vdolky

 někdo to rád horké

 a jiný studené,

 napiš to na papír

 zalep do obálky

 snad to ještě dnes

 někdo dostane.

 

Raděj si dáš vdolky

 protože máš hlad

 o nějakých holkách

 teď si necháš zdát,

 vdolky,ještě horké

 vystydnout nestačí

 nic si z toho nedělej

 když se zamračí.

 

To pak z nebe padá

 voda studená

 tobě teče do bot?

 Ne?

 Jo,báseň prý je zmatená.

 Někdo to rád sladké

 a jiný kyselé

 tak já už dnes končím

 mějte se fajn.

 Přátelé…

 

–(°!°)–(°o°)–(°!°)–

 ..

Autor Květka Š., 12.12.2013
Přečteno 508x
Tipy 7
Poslední tipující: Doradan, v.hercik, enigman, Noc17
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já teda rád víc to první...i když jsou úplně jiný...

jo a vdolky maj taky něco do sebe...například jim nefouká pod sukni...

http://www.youtube.com/watch?v=vHYg51B7EGM

13.12.2013 15:35:34 | enigman

díky...ale slušelo jim to..:-)

13.12.2013 23:08:41 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí