=Jelimánci

=Jelimánci

Anotace: a prosím už nezlobit..

 

~~~~~~~

 Ono se to nezdá,ale

 ~~~~~~~~~~~~

Ježíšek už dárky chystá

 na nebi je ještě místa,

 pořád čeká další psaní

 aby splnil všechna přání.

 Vždyť každý nebeský obláček

 je plný andílků

 a oni podle přáníček

 pak nachystají nadílku.

 

 A všem co hodní byli

 všem co vůbec nezlobili

 těm Ježíšek splní přání

 a určitě bez reptání.

 A co ti co zlobili?

 Oni si taky o dárek napsali.

 Těm maluje anděl do psaníček

 obrovský černý puntíček.

 

 Jo,ti dostanou pod stromeček

 jen na slzy kapesníček.

 Ale ještě máte šanci

 vy zlobiví jelimánci.

 Malá i ta větší zlobidla

 poslouchat,pomáhat,nezlobit

 a Ježíšek vám na poslední chvíli

 ta vaše přání zkusí vyplnit.li

 

 

 ♥ tak nezlobit ♥

~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 13.12.2013
Přečteno 639x
Tipy 3
Poslední tipující: Doradan, v.hercik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí