Nahé chvile

Nahé chvile

Anotace: chvíle

Rozesmátá chvíle
zůstal otisk na stěně
jsou všelijaké cíle
rozněžněle
zvoní zvony v nás
zvedám hlas
abych ti řek:že rád tě mám
potom tě uložil do peřin
a spatřil v zrcadle
tvůj udivený pohled
tak nesměle
přísahám....
na chvíle.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 13.12.2013
Přečteno 269x
Tipy 4
Poslední tipující: Hazentla, jitoush, v.hercik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí