Jateční

Jateční

Anotace: malé zamyšlení... :-)

Ze žluté krávy lezou kosti,
na játrech motolice má,
až se kráva rozemele,
to si někdo pochutná!

Že Vám kazím ideály?
Takhle to v tom svetě je!
Stará kráva, dobrá kráva,
všechno se z ní sežere..

Po céóčku usne navždy,
polský čuník nevinný,
podříznou ho, vykuchají,
vyprázdní mu dutiny.

Na pulty maso upraví se hezky,
spotřebitel radost má,
vydají ho za chov český,
maso se jen rozplývá.

Producenti světaznalí,
Vy se přece vyznáte!!!
Proč to maso rozplývá se?
Vdyť je celé vodnaté!!!

Nemá cenu něco říkat,
vše se prodá, buď jak buď,
až budete řízek žvýkat,
tak Vám přeji DOBROU CHUŤ :-)
Autor Michelll, 15.12.2013
Přečteno 304x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí