Slzy

Slzy

Anotace: básen plná slz

moja tvár hovorí o tebe
ako si svet milovala
keď pavúk tvoj osud pradie
a princezná z čierneho domu zlo maľovala

budeš princeznou skazy
a padlým anielom
to všetko počuješ bez urážky
spievaš tu piesne démonom

keď muž v zbroji zničenej zakričí
a vrany začnú v zlietavať
potrasie sa zem na čiernej chatrči
budeš iba ďalej spievať

lebo príchod toho muža čakáš
o smrti budeš posprávať
a o bolesti spievaš
dobrú noc ti muž bude dávať

keď ležať v kaluži krvi budeš
ruky budeš zo zeme načahovať
jeho tvár rukou dočiahneš
ostane ti ale iba možnosť plakať

umieraš samá
nad smrtov
Autor Darken Salem Jesus, 15.12.2013
Přečteno 291x
Tipy 1
Poslední tipující: lostris
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí