Hřej mě víc

Hřej mě víc

Anotace: Hřej mě víc, nocí planou tvé rudé rty, hřej mě víc, něžné jsou i divoké věty,když souhra těl, křídla rozepíná, i v aurách milenců, s tebou já budu žít, ten příběh bez konců, napořád.

Hřej mě víc

 

Hřej mě víc

Mám na tebe hlad

Snad tisíckrát

Začínáš tát

Něhu v očích máš

Tak opojně líbáš

Já se propadám

Stoupáme dál

S chladnou nocí, až ke hvězdám

 

Čekám tě u dalších z bran

Celé nebe na dlani pro tebe mám

 

Hřej mě víc

Touhou se rozplývám

Hřej mě víc

Oči zavírám

Tvůj horký dech

Hlas hebký jako mech

Otisk ve mě zanecháš

Stoupáme dál

S láskou až tam, k posvátným tajinám

 

Čekám tě u dalších z bran

Celé nebe na dlani pro tebe mám

 

Hřej mě víc

A protni sluncem

Můj stinný kout

Hřej mě víc

A zbav mě všech

Pomyslných pout

 

Hřej mě víc

Nocí planou tvé rudé rty

Hřej mě víc

Něžné jsou i divoké věty

Když souhra těl

Křídla rozepíná

I v aurách milenců

S Tebou Já budu žít

Ten příběh bez konců

Napořád

 

Čekám tě u dalších z bran

A celé nebe pro tebe na dlani mám

 

(Hanuš Šparlinek,  17-18.12.2013, věnováno  Caroline a jedné super melodii)

 

Autor Hanuš, 18.12.2013
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí