Bohyně Podsvětí

Bohyně Podsvětí

Anotace: ...

Ty stíny z hlubin tě táhnou dolů

Neboj se, jsem tu

Nebraň se, jsem tu

Konečně budeme zase spolu

Čekám tě, jsem tu

Vítám tě, jsem tu

Spěchám ti vstříc po Charonově molu

Jsem to já

Noční můra, navždy tvá

 

Voda ze Styxu nehasí žízeň

Chyť se mě, jsem tu

Drž se mě, jsem tu

Jen další Hádova duší sklizeň

Pojď se mnou, jsem tu

Buď se mnou, jsem tu

Ty budeš mít navěky moji přízeň

Jsem to já

Noční můra, navždy tvá

Autor Netity, 20.12.2013
Přečteno 289x
Tipy 2
Poslední tipující: Firren, Truckle
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuju :)

21.12.2013 22:16:16 | Netity

Pěkně temná věc :-). Tip

21.12.2013 21:55:19 | Firren

Drsné, děsivé, dobré...

21.12.2013 01:48:05 | Truckle

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí