Comet Ison´s

Comet Ison´s

Anotace: Christmas update en/cz

Is there a comet or is it not
if it´s in sleep mode invisible
then such nonsens is really in short
as in deep space a dirigible

full of scientists, playing cover
hide and seek, oh, what a lovely war!
when suddenly the play is over
how sickish seems that while, can´t be far

away the most wonderful season
of the year, world´s Christmas timer
finds out how the safe side to be on
to light up Star from the East right there

where in the face of logic a child
- extremely caught off guard encounter
brightens up the darkest man made night
the Earth maybe has never been prouder

překlad:

Zda-li je tam kometa, nebo ne
je-li ve spícím režimu neviditelná
potom takový nesmysl je doopravdy
jako v hloubi vesmíru vzducholoď

plná vědců, jež hrají si s ní
na schovávanou, hele, jaká skvělá válka!
když najednou je po ní
s přicházející zdánlivou prázdnotou není daleko

nejkrásnější roční doba
a předvánoční countdown
zastaví se tam, kde
rozsvítí se hvězda na východě

která navzdory logice jakési dítě
doprovází k nenadálému střetu
s nejčernější man made tmou..
Země snad ještě nikdy nebyla pyšnější
Autor Petbab, 21.12.2013
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí