=Vánoční

=Vánoční

Anotace: ..už za pár dnů..

 

~Zvonění~

~~~~~~~

Proč každá máma

to dobré cukroví peče

a proč ho zase schovává

ono snad nikam neuteče.

Vždyť ani nemá nožičky

jak mají od Šreka perníčky

já ti chci taky mámo pomáhat

ty co se polámou ochutnat

rohlíčky,kytičky a jiné

s tátou my je všechny sníme.

A  jenom polámané smíme.

 

Máma ví že my to umíme

a sem tam rohlíček zlomíme,

proto je do vánoc raději schová

až na vánoční stůl je pak dává

a vedle ořechy a jablíčka

a taky voňavá pletená vánočka.

My vánočce i copy zapleteme

mandlemi ji celou ozdobíme

vanilkovým cukrem navoníme

totiž…ty vánoční svátky

ty kouzelné jako z pohádky

už na všechny dveře ťukají

že se k nám po roce vracejí…

 

Do lesa jde s lesníkem sněhulák

tam  smrček,borovici či jedličku

pěkně rostlou budou vybírat

jednu pro nás druhou pro zvířátka

těm něco k snědku nám na cingrlátka

no prostě stromeček jak má být

a za“pár“ můžeme vánoce oslavit.

A najednou se snese z nebe sníh

je přece jen nejkrásnější

…ten o vánocích…

*bim*

*bam*bim*

*bam*bim*bam*

*bim*bam*bim*bam*

|||

 

~~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 21.12.2013
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí