; ; ; Jen tak ; ; ;

; ; ; Jen tak ; ; ;

Anotace: hmmm

krok za krokem když jdeš si
celkem slušně
ne moc sprostě
jen tak , prostě

slovo za slovem z úst plyne
celkem slušně
ne moc sprostě
jen tak , prostě

milovat li chceš se
celkem sušně
i trochu sprostě
jsem tu , jen tak
prostě
Autor Báček, 22.12.2013
Přečteno 400x
Tipy 1
Poslední tipující: takova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

báčku dlouho jsem tě neviděla,halo,halo

31.05.2018 14:17:35 | takova

..a jak prosté..

23.08.2015 17:46:31 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí