dva

dva

Anotace: ... někam utíkali ...

.
pořád nechtěli dohromady
a tak okolo rohy bloumají
a nebe má najednou kozy
a v předsíni uplétá věnce
vyšlé z nití, kterým říká
pletence nebo prstence
v zamotané symetrii
našli řekové olymp
a dvě rovnoběžky
utekly přitom
jim do háje
.
Autor a_tao, 23.12.2013
Přečteno 235x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí