Místa z mrazu

Místa z mrazu

Anotace: ...

Chladné linky kolem očí
mrazí slzy po kterých zbudou místa,
kam jsme vyškrábali vzkazy o zimě,

ale tvůj nárok na hlouposti je už vyčerpán

cíl je vodou smetený
a z víček si
odlamuješ rampouchy

němá jako ryby
jen naprázdno cvakáš zubama
a lacině vypouštíš duši

lásko,
stále nevěříš na fantazii?
Autor Aaliyan, 24.12.2013
Přečteno 267x
Tipy 3
Poslední tipující: Robin Marnolli, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí