Vánoční přání

Vánoční přání

Anotace: Hezké svátky všem.

Přání plní se
opět po roce,
ať klid a mír
zahřeje Tvé srdce.

Na cestě životem,
ať láska Tě vede
a duše Tvá prožívá
na zemi nebe.

Úsměv ve tváři
a k nohám celý svět,
žít jen svoje sny,
nic míň nemuset.

Přeju kouzelné Vánoce.
Autor paneach, 24.12.2013
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí