Dům roskoše

Dům roskoše

Anotace: Dříve hampejz, dnes erotický salón.

Honosná vila s tepanou mříží,
zástupy mužů často sem míří
V oknech červená světla tlumená,
u baru vyčkávají děvčata zkušená

Milostné hrátky tady nabízíme
a též možnost skvěle se pobavit
Brunetky, zrzky i černovlásky,
stačí jen kývnout a můžete je mít

Lásku a city u nás nehledejte,
jen potěšení a rozkoše těla
Svůdná kráska vás dokáže rozpálit
a je tu proto, aby vám vyhověla

Zaplaťte, páni, za tenhle špás,
jen na děvčatech moc nešetřete
A my vás tady rádi uvítáme zas,
až cestu k nám znova naleznete
Autor Psavec, 24.01.2007
Přečteno 255x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí