Staré časy

Staré časy

Anotace: Další pokus..

Když přejdeš přes bludný kámen,

zmizíš.

 

Víš to?

 

Kam?

Nevím. Snad do minulosti?
Ale nic neměň. Je nám dobře.

Snad do budoucnosti?

Vrať se a mlč o tom.

Chci stále žít v naivitě.

 

Nevíš, jak se vrátit?

Asi se dostatečně nesnažíš.

Nesnažíš, jako vždy. 

Autor Kačaba, 28.12.2013
Přečteno 240x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí