Poslání

Poslání

Anotace: ...motto poslání...

Hluboko v našem podvědomí
zaznamenáno jest
kým kdo byl a jak se mění
ví jen starý strážce hvězd
proto hledej souvislosti
proč to či ono jest
v žití hledej maličkosti
i příběhy ze svých cest
až pak dojdeš k poznání
co máš zde vykonat
ukončíš svoje toulání
a budeš jen milovat
Charon vezme jeden zlatý
a ze slov vznikne řeka
andělé svatí
budou na tě čekat
však zatím dál cestou postupuj
nové a krásné odhaluj
ať splníš svoje poslání
jež dostals v zrození zadáním
Autor vodnař, 29.12.2013
Přečteno 336x
Tipy 5
Poslední tipující: Anita Buchtová, Jana B.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Z této básně si, s dovolením, udělám předsevzetí pro příští kroky! :)

29.12.2013 15:42:54 | Anita Buchtová

děkuji a mnoho zdaru do nového příští

29.12.2013 15:45:56 | vodnař

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí