Blázen

Blázen

Anotace: Kdo může vědět co má cvok v hlavě..? Kdo může vědět, proč blázni pláčí..? Kdo...

Kdo může vědět
co má cvok v hlavě..?
Kdo může vědět,
proč blázni pláčí..?
Kdo může vědět
co děje se právě..?
Kdo může vědět
nač šílenci stačí..

Nevidno správných odpovědí
když blázen tiše v koutě sedí
Smutně v temné stíny hledí..

Zdvihlé paže, úsměv, štěstí!
Po chvíli zas náraz pěstí..

Přehrává si dokola pár
obrázků svých lidí
Těch co kladou otázku
a za sebe se stydí..

Tváře studem červenají
při dotyku nevnímají
Smutek, štěstí, pláč
křik, smích
Odlesk v krásných
očích tvých
Autor Putovnice, 30.12.2013
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí