Neznáme

Neznáme

Anotace: náhlé osvícení po době delší než dlouhé

Neznáme

kdo nás povede životem
navede nás do přístavu

Poznáme

až když s lodivodem
najdeme záchranu.

Možná ostrov možná přístav
pak snad pochopíš.

Pokládám

otázku tobě - máš strach?
o životě jenom sníš?

Nečekám

nemám představy o životě,
ztratila jsem sílu jít.

Víš

spálila jsem se již krutě
avšak jedno jistě vím

S kým

žít bych dlouho chtěla
ať už je den či noc

Toužím

po hudbě jež já slyšela
a ne málo ale moc!

Nevíme..
Autor Inies, 24.01.2007
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nikdy nevíš, co bude zitra, za týden. Včera není dnes.

25.04.2007 14:09:00 | jehlaspichlas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí