Laskavá láska

Laskavá láska

Anotace: filosoficko-sexuálním podtextem

Laskavá láska

 

S lehkostí milovat

a přitom být pevně nohama na zemi.

To není tak lehká věc.

Těžké je opustit a s lehkostí se nad tím povznést.

Čili jinak:

„Odklérovat dívku za účelem kvalitního sexu, není hřích.

Spíš je to pomoc, začlenit ji do společnosti normálně smýšlejících lidí“.

Autor jyardak, 30.12.2013
Přečteno 354x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

díky:) už to mám

19.01.2014 11:29:15 | jyardak

Je zřejmé, co chceš říct, ale přečti pořádně poslední řádek.

30.12.2013 17:18:16 | aravara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí