Proč?

Proč?

Anotace: ...

Ta slova
neměla být vyřčena.
Přišla zloba,
chce být nechtěna.

Proč?
Zbývá se ptát.
Proč?
Není o co stát.

Proč
zbyl jen zmatek?
Proč?
Spleť vybledlejch zvratek.

Nevím...
Nechci...
Přestaň se ptát...

Dřepím
v kleci
a nechci spát.

Uvadla radost,
uvadly květiny.
Každičká hloupost...
Nevnímat hodiny.
Autor Georgina Weird, 31.12.2013
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí