Modro.

Modro.

Anotace: Pošli modro...chtěla jsem jen modrou fotku s ptákama..a tohle z toho vzniklo :-)

Pošli modro,
aby dobře bylo.
Aby se mi s tebou
dobře hovořilo..

Pošli modro,
aby se dobře spalo,
aby se štěstí k nám
dvou hned dostalo.

Pošli modro,
tam kde ptáků není,
aby bylo proč
ti vlézt do snění.

Pošli modro,
ať jsme tu jen mi dva,
kterým se dnes
krásně usíná...
Autor Liduška, 31.12.2013
Přečteno 258x
Tipy 4
Poslední tipující: Jan Urban
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí