Věřím, že.....

Věřím, že.....

Anotace: .......

Věřím, že v našem nitru rozhostí se klid a mír,
že v klidu budeme moci na papír
psát o štěstí a lásce

Že zrada, nenávist i žal
bude zahrabán pod metry hlíny,
že splíny rozplynou se,
láska v nitru rozhostí

Všechny nejistoty, že nás opustí,
že uvěříme v sebe,
v budoucnost
Svá rozhodnutí vezmeme na milost....

Je naše povinnost věřit v lepší zítřky!
V to, že oběti nebyly tak marné, jak se zdálo,
že dítě na našem klíně, jež se bálo,
již nemá strach...

Démoni se proměnili v prach,
co vítr rozvál do širokého okolí,
co bolelo už nebolí....

Bez temné moci,
bez pachuti mýdla,
budeme moci
rozevřít křídla....

Větrem se unášet nechat,

a létat,

a létat.....


Bez pytláckých sítí,
co nás při rozletu chytí,
a zasadí zpět
nelibí květ..
Autor Jana B., 01.01.2014
Přečteno 347x
Tipy 4
Poslední tipující: VEDz RVAHEs, jitoush, enigman, Petbab
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tam, kde končí víra, začíná peklo. Je fajn, že věříš.

27.01.2014 19:37:38 | VEDz RVAHEs

Děkuji za návštěvu :-)...

28.01.2014 14:06:04 | Jana B.

Někdy si ty pytlácké sítě líčíme sami ,sami sobě a ne někdo cizí.Takže,
mít v kapse nůž nebo nůžky anebo stačí silné ruce....A srdce beze strachu,
to se pytlácká oka uvolňují sama....Ji.

02.01.2014 18:48:04 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí