Touha chtění..

Touha chtění..

Anotace: vlčení

Zas mě cosi tlačí
tělo oheň svírá
prsty hladily by radši
tvrdost netopýra.

Zas mě něco pálí
tuhnou hroty moje
tělo svoje hladím
hladila bych tvoje.

Zas mě vášeň svírá
mokro v klíně svádí
tělo o tvé třít se,
jak dvě těla hadí.

Zas mě tělo vášní
neposlouchá celé.
Chtělo by to vlka
nejsou tu andělé.

Zas jsou prsty moje
ponořené celé.
Ve vlhkém lůně dračím,
celé je tam smáčím.

Zas tě volám
vášní.
Prsty hroty svírám
chci tě cítit v sobě
nechod už víc jinam..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor Liduška, 05.01.2014
Přečteno 534x
Tipy 9
Poslední tipující: Jan Urban, Firren, enigman, CULIKATÁ, poeta
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji moc :-)

09.01.2014 23:12:17 | Liduška

Velice vydařené dílo. Velice.

09.01.2014 20:44:05 | Jan Urban

Náležitostně vzrušená..:-)

09.01.2014 17:43:43 | Liduška

Vzrušující záležitost :-)

08.01.2014 15:24:46 | Firren

Až tak jo?)))

05.01.2014 21:53:46 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí