Tma

Tma

Anotace: .....

Z východu svit slunka povstane 


když v onen okamžik tma opadne.


A tak se to děje celá léta 


nestojí to skoro nic


všechno se sluncem skvéta 


Nevidíme s toho pranic.


Pak slunce padá v dál 


to tma se blíží 


a vše živé čeká zmar..

 

 

 

 

 

Autor Karlik, 06.01.2014
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí