Víla Obezita

Víla Obezita

Anotace: Není víla jako víla.

Tučná víla Obezita,
nakynula z pšenky, žita,
sladké moc si dopřává,
v lůžku je s ní otrava.

Špeky se ji stále klepou,
chtěl bych vílu, ale lepou,
nechci tu, co baští stále,
tak ji dávam navždy vale.
Autor Psavec, 06.01.2014
Přečteno 373x
Tipy 7
Poslední tipující: snupicek, Martinecka23, enigman, honnnzik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí