Komnata

Komnata

Anotace: Jaké to bylo, jaké by to mohlo být.

Kradou si chvíle,
srdce si kradou,
kradou si pocity,
navzájem.

Dávaj si naděje,
sliby si dávaj,
dávaj si nádechy,
předstíraj nezájem.

Vzali si vítr z plachet,
chvění si vzali,
vzali si cizí mapu komnaty,
komnaty třináctý,
cizího pokoje ...
Autor klaris.mertlice, 06.01.2014
Přečteno 290x
Tipy 1
Poslední tipující: Jin&Jang
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kradl ty chvíle
co svojí víle
sliboval

slíbil jí naději
kde city nechtějí
plavat dál

rozvázal plachtoví,
komnaty nepoví
-hledat dál?

...a tak jsem spal
v tom cizím pokoji

06.01.2014 20:58:59 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí