Vemte mi...

Vemte mi...

Anotace: Psáno někdy pozdě v noci... nebo ve dne? Už sama nevím...

Vemte mi duši,
ať se zbavím myšlenek.
Bolí mě uši,
křičí: Jen nás nech!

Vemte mi myšlenky,
ať můžu spát.
Modravé pomněnky
nechat si zdát.

Vemte mi spánek,
ať se nemusím snů bát.
Chladivý vánek
přestane vát.

Vemte mi vůli,
ať žádná nezbyde.
Cítíš tu vůni?
Té brzy ubyde...

Vemte mi víru,
ať nemusím se ptát.
Krvavou rýhu
skrývat a další se bát.

Vemte mi život,
už nechci tu být.
Za hlavu vše zahoď,
spánek nech žít.
Autor Georgina Weird, 08.01.2014
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí