Inri

Inri

Anotace: I know it´s over...(napsána 6.1.2014)

Spíš, klidně spíš

aniž bys tušil

že já stloukám si tu kříž

bez božích posil.

 

Co jsem mohla, ztratila jsem

svou nevinnost i zábrany

teď jen musím šetřit hlasem

když smějí se mi za zády.

 

Už jdou ke mně blíž

ty stíny mé minulosti

já nasazuji kříž

vědoma si přítomnosti.

 

Nemohu s tebou být

ačkoli to jediné bych si přála

budou se mi mstít

za to, čeho jsem se bála.

 

Tak ukřižujte mě!

Za to že mám ještě city

pamatuji si matně

ty doteky mé bídy.

 

Vím, že jsou stále blíž

cítím dotek chladných stěn

a budou stínat kříž

až zazní poslední můj sten...

Autor mauvais-ange, 09.01.2014
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí