Seznamka

Seznamka

Anotace: Reálný vzkaz šitý na míru, který má za cíl minimalizovat proceduru internetového chatování, než dojde k rande. (Osobní setkání dokáže devalvovat i několika týdenní sympatie na chatu, byť se znáte z fotek)

Taky se učím žít, ostatně jako každý.
Chybí mi láska, cit, v tom jsem teď vážný.
Nechci jen lásku pít, chci ji i nalévat,
něhou naplnit svůj byt a s láskou uléhat.
Jsem trochu romantik, ale i realista,
nechci sám zůstat stát, nehnout se z místa.
Láska občas i bolí, což zřejmě dobře víš,
i tyhle ranky se však hojí,
nehledejme před ní skrýš.
Otázkou zůstává,
zda náruč Tvá bude ta poutavá.
Jak tohle zjistíme,
když se jen míjíme.
Ukažme se sobě, světu,
to nerozlousknem na internetu.
Autor Vladimír Pecina, 10.01.2014
Přečteno 341x
Tipy 2
Poslední tipující: AndreaM, Jana B.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí