Každý se ptá

Každý se ptá

Anotace: Každý se ptá, co mě trápí, když se mračím. Každý se ptá, proč smutnou tvář v...

Každý se ptá, co mě trápí, když se mračím.
Každý se ptá, proč smutnou tvář v dlaních ukrývám.
Hloupé je vzpomínat, když můžu znovu začít.
Hloupost je sedět sama v koutě a jen se litovat.

Každí ví, že za chyby se platí,
přesto i kdybych stokrát chtěla, nezapomenu,
když ze světa se ztratí ten,
koho v hloubi duše nenávidím a přesto miluji.

pozdě litovat, vždyť ze vzpomínek žít se nedá,
směji se i přesto, že chci plakat.
Má duše je bolavá a bledá.

Každý se ptá, proč se směji,
proč bolest svou nedám na sobě znát.
Nechápeš to? Ne?
Ani nemůžeš....
je těžké umět radost předstírat!!
Autor Barčík, 11.01.2014
Přečteno 333x
Tipy 3
Poslední tipující: Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tyhle pocity docela chápu. tip za obsah (obraznosti tam pro mne moc není...)
RM.

11.06.2014 21:39:51 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí