O mně

O mně

Všechno se točí, dny ubíhají

 

Kolem mě

 

Probuzení v agonii, pocit vinny

 

Ve mně

 

Přežívání s lhostejností, vřelým pochlebováním, snahou v okouzlení

 

Mnou

 

Jen tak si jdou, ony…malichernosti, všední povinnosti jsou

 

Beze mě

 

Čekání na zázrak…jak směšné, troufalé, lehce sobecké

 

Nejdřív totiž najít SAMA SEBE

 

Kvůli mně

 

Autor malá slečna, 14.01.2014
Přečteno 329x
Tipy 1
Poslední tipující: Niky88
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"já vyhýbám se líbání,
a chytám vločky do dlaní"...

..znám ten pocit, a tak trochu znám tebe, chybíš slečno:)hodně štěstí!

19.09.2014 10:22:27 | borůfkovej shit.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí