Chci, Jsem, Mám

Chci, Jsem, Mám

Anotace: To jsme takhle jednou měli na škole psychologa...A dál už je to historie

Sbírka: Veršotupecké počiny

CHCI
tancovat na špičce jehly
stébla trávy si pod hlavu dát
hvězdy v odrazu dešťové kapky počítat

zpívat jak telegrafní dráty
s racky se ve vzduchu smát
být Kalypsó i květy máty
svou hlavu ti do dlaní dát

JSEM
v poušti osamělá lvice
domov mám, kde padá sníh
v ranní rose si smáčím nohavice
jsem vánkem ve vlasech tvých

MÁM
od slunce vybledlé jizvy
a v srdci občas splín
mám radost z každé výzvy
a že smát se světu smím.

Autor Nalzim, 15.01.2014
Přečteno 299x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, jitoush
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí