Naposled pomodlit

Naposled pomodlit

Anotace: Tak trochu to tak cítím.

Modlím se k Bohu,

to jen ještě mohu,

chci poprosit,

ať dá mi klid,

zakáže snít...

 

Jen jednu věc smím,

tajně promluvit s Ním,

aby se slitoval,

kus štěstí do ruk dal,

ale žít nenechal...

 

Ten dar já vzala bych,

ať zas zní světem smích,

rozdala lidem mým,

pak s klidem ledovým

„sbohem“ už nepovím...

 

Myšlenky posílám

neb jsou vším, co teď mám,

vám se smrt příčí

však má duše křičí

že život ji zničí...

 

Modlím se naposled

pro vás chci lepší svět

a já jen bez ptaní

místečko na spaní

už žádné svítání.

Autor genca, 16.01.2014
Přečteno 275x
Tipy 3
Poslední tipující: Hedvika, Alain
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí