Zlomyslný rarášek

Zlomyslný rarášek

Anotace: Možná se zabydlel i ve vaši domácnosti.

Je to velká překážka,
když máš v bytě raráška,
drobné mince často zmizí,
jedna bota je zas cizí.

Budík chodí pozpátku,
zbaští každou oplatku,
košile je zauzlená,
rukáv náhle otvor nemá.

Klíče, brýle, mobily,
svoje místo změnily,
do ledničky často leze,
jeho žravost nezná meze.

Rád se směje za šera,
ječí jako příšera,
lotroviny stále páchá,
v průšvihu tě rarach zmáchá.
Autor Psavec, 22.01.2014
Přečteno 370x
Tipy 5
Poslední tipující: Isquieasuus, enigman, Martinecka23, Rozdrcená duše.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí