Smrtelná cesta

Smrtelná cesta

Anotace: tak už toho bylo dost?

Bolest v srdci marně hledá

záchranný kruh, tvář je bledá, 

není světla není lásky, 

jen to stejné dokola. 

 

Schoulená by raději lehla, 

ve stín prachového zrna, 

cesta byla příliš dlouhá 

aby v cíli zjistila, 

že vše krásné zabila.

 

Končí cesta nekonečná, 

měla by být za to vděčná, 

za co? odpověz mi!

Když na konci té cesty

všechno znovu začíná..


 a vidinu v lepší svět, 

někde cestou pohřbila.


 

Autor Daniela, 23.01.2014
Přečteno 361x
Tipy 8
Poslední tipující: Trash75, enigman, zelená víla, Isquieasuus, Martinecka23, CoT
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nebylo...

30.01.2014 00:07:36 | enigman

vidina nikdy nevymizí.. ani v těch nejhorších chvílích..

25.01.2014 23:45:36 | zelená víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí