Když se rány nezhojí

Když se rány nezhojí

Anotace: ...

Nechtěl být už andělem

 

nechtěl tam nahoře žít sám

sám se svým poselstvím  

chtěl jí to říct než

vrhl se dolů  

byl však příliš zbabělý

bez svých skvostných křídel

 

jakoby chtěl zemřít ránou o naši zem

 

ránou co ji nic nezhojí

to proto aby zapomněl

jak chutná její duše

 

nechtěl tam nahoře žít sám

sám se svým strachem

kdy znovu zklame všechna srdce

 

........................................................................

je pozdě padat dolů anděli

neznám tvou pravou tvář

zahalen mi zůstaň dál 

ve svých básních

a nech mne tady na zemi

klidně zemřít 

 

  

 

 

 

Autor Marcella, 24.01.2014
Přečteno 362x
Tipy 7
Poslední tipující: Cappp, enigman, zelená víla, Jana B., RyxiraAmyGinger
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a ještě než padneš řekni mi...

26.01.2014 00:19:37 | zelená víla

... řeknu tedy ...

26.01.2014 12:40:30 | Marcella

doufám, že se to nikdy nestane... ale já tě když tak zvednu :-)

26.01.2014 12:42:43 | zelená víla

... díky za tvá slova ... pár hezkých slov nikomu neublíží a na druhé straně třeba pomohou ...

26.01.2014 12:44:30 | Marcella

moc se mi líbí

24.01.2014 17:26:16 | RyxiraAmyGinger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí