Svět

Svět

V paprsku slunce se koupe
v těžkém slově zapomnění
tu prázdnou větu ve zrození
je všednost zázrak hledání
v potkávání
nikdo jen nevěří
a píše básně
v pravdě a ve víně
lhostejnost klepe na dveře
a nedívá se do tváře
romantik všednosti
ukrytá křídla
pocit slova ocení
co to zvoní...?
jen ticho se vzdává
miluje pocit ční
nahý obraz tajemství svou...
větu všednost skrývá
slunce se dívá
a mraky necloní
kdo prolomí
ty zázraky
do všedních vět
náš svět..
náš Svět.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 24.01.2014
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí